Voor mij Naobay alsjeblieft!

Dat ik fan ben van Naobay werd al duidelijk in mijn eerste blogpost over dit merk. Vorige week woensdag heb ik mijn gezicht laten verwennen met een nieuwe productlijn van Naobay. Deze producten konden op geen beter moment in mijn leven komen. Vroeger had ik eerder een droge huid, maar tegenwoordig is het van hoe vettiger, hoe prettiger! Ik blink als een bowlingbal. Maar de mattifying-lijn van Naobay is there to the rescue. Vanaf het eerste moment dat mijn gezicht ermee in aanraking kwam, zag ik al een significant verschil.

Onder handen genomen worden door Sarah is pure verwennerij. Ik heb het al vaak gezegd, maar ik kan het niet genoeg herhalen. Vanaf het moment dat je binnen gaat in haar instituut tot het moment dat je er buiten wandelt staat alles in het teken van jou. Voor een gezichtsbehandeling mag je je gezellig settelen in haar ligstoel (in de winter is deze zelfs verwarmd) en onmiddellijk word je gewikkeld in een knus dekentje. Het genieten kan beginnen.

IMG_3861

IMG_3857

Zoals je kan zien op de foto hieronder heb ik geen gave huid.

IMG_3851

Ik heb last van uitslag, pigmentatie en beginnende rimpels. De uitslag komt vooral van zwarte puntjes of comedonen. Een comedoon bestaat uit talg en dode huidcellen. Bij een overproductie aan talg, vult een porie zich hiermee waardoor er een open talgpropje ontstaat (www.tachedebeaute.com). Volgens de Phyto5-benadering wordt pigmentatie veroorzaakt door een slechte lever en versterkt door de zon. Er zijn al verschillende alternatieve dokters die mij gezegd hebben dat ik een zwakke lever heb. Het klinkt wel logisch, want dat zou toch de immense katers kunnen verklaren na een nachtje doorzakken. 😉 En de rimpels, tjah, niemand ontsnapt eraan. Ik erger mij niet aan mijn lachrimpeltjes, dat bewijst gewoon dat ik veel en zeer graag lach. Kortom dat ik een positieve madamme ben. 🙂 Ik begin mij wel een beetje te storen aan mijn nasolabiale rimpels (van neus tot mond). Volgens Sarah zou je, om beginnende rimpels te onderdrukken, vanaf je 28 jaar anti-aging crème moeten gebruiken. Roken is uiteraard ook een grote boosdoener.

Tegenwoordig kies ik altijd voor de Naobay-gezichtsbehandeling. Deze kost maar 45 euro. Je wordt onder andere verzorgd met de Oxygenating Foam Cleanser en melkmasker van Naobay. De lichttherapie krijg je er gratis bij.

IMG_3854
Melkmasker

Ik vind het uitermate belangrijk om je gezicht de verzorging te geven die hij verdient. Het is het lichaamsdeel dat het meeste en direct in aanraking komt met allerlei schadelijke stoffen. Vandaar dat ik blijf kiezen voor Naobay en Phyto5. Het is het waard om er andere dingen voor op te geven, zoals een nieuw paar schoenen. Phyto5 is duurder, maar zoals eerder al gezegd in mijn eerste blogpost hierover, deze producten zijn enorm geconcentreerd en gaan dan ook héééééééél lang mee. Deze zomer wil ik de pigmentatie in mijn gezicht geen kans geven, dus kies ik resoluut voor Extreme Yang Oe Cream. Een tube heeft mij 46 euro gekost, maar het is het elke cent waard.

Momenteel kan je de Naobay Mattifying Facial Gel Cleanser, Mattifying Face Mist Toner en Mattifying Cream kopen voor maar 49 euro (zie foto hieronder). Dus snel allen naar Sarah! Jullie hebben alvast veel groetjes van haar.

IMG_3863
Sarah Verhaeghe – www.cadanswellness.be

Vele groetjes

Kiki

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.