Tweedehands, saai? Think twice!

Ola!

Ik ben net terug van Spanje! Gebruind en relaxed back to reality. Morgen is het terug werken geblazen, maar ik zie het he-le-maal zitten! Het doet toch minder zeer als je je job graag doet. Zoals beloofd in mijn blogpost over de Closet Sale breng ik jullie een outfit-post over één van mijn aanwinsten van die dag: een lichtroze vest van Twin Set. You hate it or you love it. Sommigen vinden het een bomma-jasje, anderen vinden het precies een Chanel-jasje dat mij gegoten zit. Ik had het meteen gespot in de kledingrek van Bi, twijfelde even over de maat (large) en de prijs (50 euro), maar de liefde was te groot. Ik ben dan ook zeer blij met m’n aankoop. Het is een jasje dat ik met veel kan dragen.

Voor deze blogpost heb ik het gecombineerd met een wit bloesje (op de kop getikt tijdens de solden bij Lily’s) en een jeansbroek met enkellaarsjes. Hierdoor creëer ik met een eerder gesofisticeerd jasje toch een casual look.

Zonnebril: Anine Bing – www.pieddepoulesuper.be Oorringen: Ben Amun – www.net-a-porter.com Ketting: Ichi – Ferm Oostende Topje: Mamouchka – www.shoplily.be Jeansbroek: Levi’s – www.brooklyn.be Jasje: Twin Set – tweedehands – let’s have a kiki-closet sale Enkellaarsjes: Samsoe & Samsoe – www.zalando.be

Zoals beloofd in mijn laatste health-blogpost ging ik jullie nog laten weten of ik mijn streefgewicht tegen juli bereikt heb. Neen. Ik zweef momenteel rond de 64 kg. Ik heb er vrede mee genomen dat ik nooit echt slank zal zijn, maar mocht ik nog kunnen dalen naar 62 kg en dit kunnen behouden, dan zou ik al heel blij zijn. Ik ben toch blij dat de core business van mijn blog opnieuw fashion is. 😉

De foto’s zijn genomen door mijn partner in crime, Lieselore Bosmans.

Tot binnenkort schatjes!

xxx

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.