These shoes are made for walking

In mijn vorige post had ik het over de mislukte fotoshoot met Annelies en dat ik deze zaterdag 9 januari opnieuw ging doen. Wel, hier is het resultaat! Ik kan niet blijer zijn. Mijn eerste Personal Styling van het nieuwe jaar kon niet vlotter verlopen. Oké, er was wel een beeeeetje regen, maar gelukkig waren er voldoende droge momenten, waardoor we de fotoshoot alsnog buiten konden doen. Niet alleen Annelies was de ‘ster’ van de fotoshoot, maar ook haar prachtige hond Mowgli en haar paard Balder. Mowgli was precies een professioneel model. Zo goed dat hij poseerde voor de camera, een echt natuurtalent. Haar paard daarentegen had een worteltje of drie nodig. 😉

Voor deze Personal Styling heb ik zowel in Annelies haar klerenkast gedoken als met haar gaan shoppen. Ze had net nieuwe schoenen van Atelier Content gekocht en wilde graag wat hulp bij de outfits die ze erbij kan dragen. Annelies weet eigenlijk goed hoe ze haar moet kleden. Ik vind haar stijl ook zeer leuk. Het is romantisch, vrouwelijk en ze maakt veel gebruik van zachte kleuren. Ze wilt, vooral in donkere periodes, graag een beetje kleur geven aan haar outfits. Het enige waarmee Annelies het een beetje lastig heeft, is bij het vinden van leuke gilets en jasjes om haar outfit af te werken. En ik zal eerlijk zijn, ik vind dit ook het moeilijkste gedeelte.

Volgens mij is Annelies een hoorntje (www.munt-webshop.be). Ze heeft mooie, brede schouders, vrij kleine borsten, een smalle taille, smalle heupen en haar grootste troef zijn haar slanke, lange benen. Annelies stond vooraan in de rij bij het weggeven van topfiguren, want dit is een figuur waarmee je veel kanten uitkan.

Annelies mag zeker geen epauletten dragen, want hierdoor lijken haar schouders alleen maar breder. Ze moet eerder gaan voor blazers en jasjes in lichte stof zonder epauletten. Wat ze wel altijd kan doen, is een blazer met epauletten kopen en deze eruit knippen. Dat is exact wat wij gedaan hebben met de blazer in de foto’s. Toen ik dit exemplaar zag, wist ik meteen dat het haar ging staan. Annelies is pro-glitters! De blazer is ook ideaal om te dragen met haar nieuwe schoenen, waar ik hopeloos jaloers op ben. Helaas waren ze nergens meer in mijn maat beschikbaar. Balen voor mij, maar wel goed voor m’n portemonnee. 😉

Hieronder vind je de foto’s terug, genomen door the one and only Lieselore Bosmans. We hebben gekozen voor twee outfits. De eerste meer gekleed en de tweede meer casual.

Feestoutfit

Jannicke_2016-01-09-1

Jannicke_2016-01-09-4

Jannicke_2016-01-09-5

Jannicke_2016-01-09-6

Jannicke_2016-01-09-7

Jannicke_2016-01-09-8

Annelies draagt een broek van Selected en een top van Carminn (www.shoplily.be), een blazer van H&M (www2.hm.com), ring met konijntje van Louise & Madeleine (www.louise-madeleine.be) en veterschoenen van Atelier Content (www.ateliercontent.com).

Casual outfit

Jannicke_2016-01-09-9

Jannicke_2016-01-09-12

Jannicke_2016-01-09-10

Jannicke_2016-01-09-11

Jannicke_2016-01-09-14

Jannicke_2016-01-09-13

Annelies draagt een blouse van Modström (www.brooklyn.be), een broek van Scotch & Soda (www.scotch-soda.com), een blazer van H&M (www2.hm.com), ring met konijntje van Louise & Madeleine (www.louise-madeleine.be), veterschoenen van Atelier Content (www.ateliercontent.com) en een armband (en ook halsband van onze topmodel Mowgli) van Marlies Davans (www.marliesdavans.be).

Zo, dit was het weer voor vandaag!

Lots of love!

Kiki

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.