Paul & Joe Sister jurkje te koop!

Na het lezen van deze blogpost zal je denken dat ik een sentimenteel zieltje ben. Ik kan je geen ongelijk geven. 😉

Ik heb ooit eens gehoord dat je in je leven al blij mag zijn als je je echte vrienden op één hand kan tellen. Ik ben gezegend met een grote familie. Ik heb prachtige ouders, vier broers en twee zussen en weet dat zij er altijd zullen zijn voor mij en omgekeerd. Naast mijn familie heb ik ook prachtige vrienden. Ik heb het geluk mooie mensen te mogen ontmoeten in mijn leven. Loes is zo iemand. Vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoetten bij Lieselore was er een instant klik. Niet lang daarna mochten we onszelf huisgenoten noemen. Ze was er dan ook meteen voor te vinden om model te zijn voor mijn blog. Ik denk dat we het allemaal unaniem eens kunnen zijn dat we hier met een verborgen talentje zitten, ook al zal ze het zelf staalhard ontkennen.

Ik verkoop met een klein beetje spijt in mijn hart mijn zwart jurkje van Paul & Joe Sister. Nadat ik de vijf stadia van rouw heb doorstaan, heb ik eindelijk aanvaard dat ze voor mij te klein is geworden. Het is een maatje 40, maar tailleert eerder klein (Franse maat). De originele prijs was 250 euro, een beetje zot, I know. Ik zou er graag nog 50 euro voor krijgen, maar onderhandelen is zeker mogelijk. Bij interesse mag je mailen naar info@letshaveakiki.be en dan spreken we verder af via mail. Hieronder vind je het jurkje perfect gepresenteerd door Loes.

Jurk: Paul & Joe Sister – schoenen: Sessun – handtas: Camille Gossieaux – hoedje: H&M

Ik ben ook zeer blij te mogen meedelen dat er nieuwe Let’s Have a Kiki – Closet Sale komt, ditmaal in Gent. Hou alvast zondag 9 april vrij in je agenda!

Lieve familie en vrienden. Dank je voor het jullie onvoorwaardelijke steun, vertrouwen en geloof in mij!

Make-up verzorgd door Astrid Boel en foto’s genomen door Lieselore Bosmans.

Nog een fijne zondagavond!

Groetjes

Kiki

xxx

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.