Naobay starterspakket Give-Away!

Dat ik fan ben van Naobay heb ik al duidelijk gemaakt in mijn vorige artikels (Naobay: Natural and Organic, Beauty and You, Voor mij Naobay alsjeblieft!). De producten zijn natuurlijk, de verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en het is betaalbaar. Geen wonder dat ik dit merk zo hoog in het vaandel neem. Ik ben dan ook zeer verheugd dat ik, in samenwerking met Cadans Wellness Instituut, een starterspakket mag weggeven.

IMG_4102
Met Sarah Verhaeghe van Cadans Wellness Instituut

Wat houdt deze starterspakket in?

  1. Reinigingsmelk (Moisturizing Milk Cleanser) om je make-up te verwijderen.
  2. Tonic (Calming Face Toner). Elke keer als je je gezicht reinigt met een reinigingsmelk dien je nadien een tonic te gebruiken. Een tip om je tonic langer te laten meegaan is je watje eerst met water nat maken en dan je tonic erop te doen. Op die manier heb je minder tonic nodig.
  3. Dagcrème (Oxygenating Cream Moisturizing). Elke dag je gezicht behandelen met een dagcrème is een must om uitdroging van je huid en rimpeltjes tegen te gaan.

IMG_4123

Hoe kan je een starterspakket winnen?

Like mijn Facebook-pagina, zeg me waarom jij dit pakket moet winnen in de commentaren onder het Facebook-bericht op mijn pagina, like en deel dit artikel via Facebook. Ik zou graag jullie allemaal een starterspakket geven, maar er kan maar één winnaar zijn. De lucky one wordt volgende week zondag 22 mei bekend gemaakt en zal geloot worden via random.org.

Veel succes!

Nog een fijne zondag!

Kiki

xoxo

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.