Naobay: Natural and Organic, Beauty and You

Aan het einde van dit stuk zal je onmiddellijk willen overschakelen naar Naobay. Dinsdag kreeg ik voor de eerste keer een gezichtsbehandeling met Naobay door Sarah en haar magic hands. Het voelt alsof mijn huid terug herleeft. Alhoewel ik een grote voorstander blijf van Phyto5, heeft Naobay bij deze ook officieel mijn hart veroverd.

Naobay combineert natuurlijk met betaalbaar en dat maakt het merk net zo aantrekkelijk. De meesten linken natuurlijk aan onbetaalbaar, maar niets is minder waar.

Naobay is een Spaans verzorgingsmerk, bedacht door een vader en zijn twee zonen. De vader (met jarenlange ervaring in het creëren van cosmetica-formules) en zijn twee zonen (de één afgestudeerd in de Farmacie, de ander als Industrieel Ingenieur) legden hun ervaring en kennis samen om een nieuw, natuurlijk en organisch gamma te maken. Ze wilden verzorgingsproducten creëren die zorgen voor mens en milieu. Ze wilden hun informatie op een transparante manier communiceren met eenvoudige designs en leuke verpakkingen.

En of het hen gelukt is?! In tegenstelling tot heel wat andere producten die claimen dat ze ‘natuurlijk’ en ‘organisch’ zijn, zal Naobay altijd de hoeveelheid percentage van de natuurlijke en organische ingrediënten op de verpakking vermelden. Ze zullen nooit ingrediënten gebruiken die ook maar verdacht worden schadelijk te zijn voor de menselijke gezondheid. Een aantal van de ingrediënten die ze gebruiken zijn arganolie, olijfolie en rozenbottel-olie.

Hun verpakking is recycleerbaar of gemaakt uit gerecycleerd materiaal. Dit is het geval voor het hout die ze gebruiken in de verpakkingen. Het hout is FSC-gecertificeerd en ook nog eens gerecycleerd uit afval van de houtindustrie in de omgeving. Ook de papieren verpakkingen waarin de flacons zitten zijn FSC-gecertificeerd. Het stopt niet, want ook de plastieken verpakkingen zijn gemaakt uit recycleerbaar polyethyleentereftalaat (beter gekend als PET).

2015-12-04_Naobay

Hun producten zijn biologisch afbreekbaar en uiteraard zullen ze hun producten nooit testen op dieren of zelfs samenwerken met laboratoria die experimenteren op dieren. Er worden ook geen dierlijke ingrediënten gebruikt.

Naobay heeft het Ecocert-certificaat, dewelke wilt aantonen dat hun producten organisch zijn, van de verpakkingen tot de producten. Zelfs de manier waarop ze hun producten produceren gebeurt onder ‘Good Manufacturer Practices’. Binnen Naobay vindt men het heel belangrijk dat de werkomgeving aangenaam is, waar er wederzijds respect is en waar de werknemers zich thuis voelen. Klinkt als de ideale werkplek, niet?

Ik denk dat je nu wel begrijpt waarom Naobay een plaatsje in mijn hart heeft veroverd. Ikzelf heb geen gemakkelijke huid. Ik heb veel last van kristallisatie door een slechte bloedzuivering. Dit uit zich in zwarte puntjes of witte bobbeltjes op mijn huid. Ik gebruik Naobay nog niet lang, maar ik zie al een merkbare verbetering! Ik ben er zeker van dat ook jij niet meer zonder zal kunnen, eenmaal je je gezicht en/of lichaam de Naobay-treatment geeft die het verdient.

De producten zijn te verkrijgen bij Cadans Wellness-instituut, waar de immer vrolijke Sarah je graag verder helpt met advies op maat. Eenmaal je je gezicht hebt laten behandelen door haar gouden handen, wil je niemand anders meer.

Een starterspakket van Naobay kost bij Cadans Wellness-instituut voorlopig 137 euro in plaats van 161 euro (tot de voorraad strekt). In dit pakket zitten maar liefst zeven verschillende producten, namelijk een reinigingsschuim, tonic, arganolie, oogcontour-crème en dagcrème voor dagelijks gebruik, een peeling voor wekelijks gebruik en een reinigingsmelk om je make-up weg te doen.

Voor meer informatie aarzel niet om te bellen naar 0479/61.26.47 of een e-mail te sturen naar info@cadanswellness.be.

Haast je snel en laat je onderdompelen in de wereld van Naobay!

Love,

Kiki

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.