Make-over met topwijf Eva De Pelseneer!

Falalalalaaaaaa, het is weer tijd om ons ‘s avonds in de zetel te ploffen met hopen chocolade en koekjes zonder ons schuldig te voelen. Geen dieet-en sportschema’s in december. Het is de enige maand van het jaar waarin we mogen eten en drinken à volonté zonder de calorieën te moeten tellen.

Laat me duidelijk zijn. Het is niet de maand waarin we ongegeneerd de deur mogen uitgaan in onze onesies en UGG’s. Ook tijdens de wintermaanden denk je na over hoe je warm en comfortabel, maar stijlvol je huis verlaat. Het is een tijdje geleden, maar mijn elfde personal styling is er dan eindelijk. Eva De Pelseneer, een zeer sympathieke en lieve dame, ging maar al te graag mee shoppen en liet zich gewillig onderdompelen in de wereld van stijladvies: Een winterprinses was born!

Ik blog al een tijdje over duurzame mode en hoe je kan mee doen aan de fair fashion challenges. Als ik iemand stijladvies geef, zal ik nooit opleggen om enkel duurzame stuks te kopen. Ik zal wel altijd tips meegeven over hoe je je klerenkast duurzamer kan maken. Eva had, zoals de meesten, een beperkt budget. Ik luister altijd naar wat iemand graag wilt. Ook al ga je niet voor duurzame stuks, vind ik het belangrijk dat je een beperkt aantal stuks koopt die je met elkaar kan combineren en ook kan dragen met de kleren die je al hebt. Eva wilde casual outfits, maar iets anders dan wat ze al had. We hebben gekozen voor een trui, een hemdje, een topje, een rok, een paar enkellaarsjes en een handtas die ze eindeloos met elkaar en andere stuks in haar klerenkast kan combineren.

Bloesje en trui: & Other Stories – Broek: WE Fashion – Schoenen: Springfield – Halsketting: Zoot

Stijl hangt af van je persoonlijkheid en ik blijf altijd trouw aan iemands karakter. Hier te veel van afwijken zorgt ervoor dat iemand zich niet meer comfortabel voelt in haar/zijn outfit. Bij Eva was er enkel een upgrade nodig van hetgeen ze al draagt. Ze hoeft niet altijd veilige kleuren te kiezen. Dan denk ik aan zwart, donkerblauw, grijs. Eva is best een pittige dame en mag dit vast en zeker laten doorschijnen in haar outfits. Dit doet ze door te kiezen voor fellere kleuren en leuke motiefjes.

Bloesje en trui: & Other Stories – Rokje: Nümph (Zoot) – Schoenen: Springfield – Halsketting: Zoot

Eva heeft een droomlijf om aan te kleden. Ze heeft een bouwsteen-figuur. Oké, de benaming is niet zo aantrekkelijk, maar geloof me: Dit is een lichaam om jaloers op te zijn. Ze heeft een rechte taille, rechte benen en brede schouders (je moet dit niet zien als bulldozer-breed, maar in vergelijking met de rest van haar lichaam). De uitdaging voor Eva is dat ze vrouwelijke vormen creëert. Semi-transparante toppen (zoals haar rode blouse) zorgen voor vrouwelijkheid. Nogmaals kleur doet Eva goed, ze kan het aan!

 

Topje: & Other Stories – Broek: WE Fashion – Schoenen en handtas: Springfield – Halsketting: Zoot

Op deze tweede kerstdag wens ik jullie allemaal nog een zalig kerstmis toe!

Lots of love, hugs and kisses!

Kiki

x

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.