Lieselore 2.0

Zelfverzekerd als ze nu is, stond ze ook voor de camera. Ladies and gents, I present to you the new version of Lieselore Bosmans. Je kent dit gezichtje misschien. In december 2015 heeft ze ook al eens geposeerd voor mijn blog en ze is mijn vaste huisfotografe. Ik heb je al verteld over Fox-Fit. In februari van dit jaar besloot ik om te sporten met een Personal Trainer om mijn blijvende nek-en hoofdpijn onder controle te houden. Lieselore speelde ook al een tijdje met het idee om te gaan fitnessen met een Personal Trainer om wat kilootjes te verliezen … Et voila, we zijn samen aan het avontuur begonnen. De ‘double date‘-formule bij Fox-Fit kan ik ten zeerste aanraden. Manon geeft je een uurtje training voor twee personen. Je deelt de kosten, je krijgt begeleiding op maat en je kan elkaar motiveren. Oké, oké, de eerlijkheid gebiedt mij om te zeggen dat Lieselore consequent twee of zelfs drie maal per week sport en laat ons zeggen dat dit bij mij nogal varieert. 🙂

Naast het fitnessen let Lieselore ook bijzonder goed op haar voeding. Ze is een geweldige kokkin, dus ze weet hoe je een gerecht met gezonde ingrediënten heel smakelijk kan maken. Ze mag trots zijn op haarzelf. Ik ben er nog altijd van overtuigd dat de beste manier om af te slanken sporten en gezond eten is. Er zijn geen andere ‘gezonde’ truukjes, wat ze je ook wijsmaken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is doorzettingsvermogen en karakter en hier wringt het schoentje voor veel mensen. Bij Lieselore niet. Oké, ze gunt zichzelf af en toe ook wel iets, maar laat ons eerlijk zijn, anders hou je het niet vol.

Om jullie een idee te geven van hoezeer ze veranderd is, mocht ik een oude foto tonen en haar toenmalig gewicht vermelden.

Lieselore is het meisje in het midden. Deze foto is genomen in 2010 en toen woog ze 99 kg. Nu weegt Lieselore een pak minder, maar het is belangrijk om te vermelden dat het nummer op de weegschaal niet belangrijk is. Lieselore kweekt spieren door regelmatig te sporten en iedereen weet ondertussen dat spieren meer wegen dan vet. Lieselore weegt haar niet meer (alé, bijna niet meer; soms is het sterker dan haarzelf ;-)), maar laat zich opmeten door Manon. Het allerbelangrijkste is dat Lieselore zich beter dan ooit voelt en dat viel op tijdens onze shopping-dag en fotoshoot. Tuurlijk heeft ze nog haar onzekere momentjes – ik heb haar toch nog moeten overtuigen om een skinny-jeans en een kokerrok te passen – maar een keer ze zag wat ik zag (een mooi gevormde vrouw die haar rondingen mag tonen) was ze ook verkocht.

Een applausje, dames en heren, voor Lieselore 2.0!

 

Gilet: JW Style (uit haar klerenkast) Top: Sissy Boy Broek: WE Woman Schoenen: Ecco Juwelen: Gekregen van haar mama (tweedehands, juij!)

Rok: H&M

Hou ook zeker zaterdag 18 november vrij, want er komt een derde ‘let’s have a kiki’-closet sale!

Foto’s zijn genomen door Eva De Pelseneer en bewerkt samen met haar vriend Sam Monseur. Make-up is verzorgd door Astrid Boel.

Ik wens jullie allemaal nog een heel gezellige zondagnamiddag!

Love,

Kiki

x

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/14736837/?claim=qxnkpvnrwrn”>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.