Let’s Have A Kiki x Hunkemöller

Weet jij 100 procent zeker dat je de juiste beha-maat draagt? 80 % van de vrouwen zou de verkeerde beha-maat dragen (bron: www.hunkemoller.be/be_nl/sexyshapes/info/). En de juiste beha-maat en- vorm zijn oh zo belangrijk. Je outfit kan nooit volledig tot zijn recht komen als je basis al verkeerd zit.

Ook al shop ik zo graag, lingerie kopen is niet meteen één van m’n favoriete bezigheden. Vaak sta ik te sukkelen in veel te kleine en overbelichte pashokjes, waardoor elke imperfectie 1000x uitvergroot wordt. Ik keer geregeld chagrijnig en zonder lingerie naar huis. De winkels van Hunkemöller daarentegen vormen een waar lingerieparadijs! De verkoopsters helpen je graag verder en de pashokjes zijn ruim, comfortabel en juist belicht. Hunkemöller heeft ook een handig, online tool uitgewerkt, waarmee je snel en gemakkelijk je perfecte beha-maat-en vorm te weten komt. Zo weet je in de winkel onmiddellijk welke beha’s je dient te passen of kan je ze gewoon online kopen via hun webwinkel (www.hunkemoller.be).

Hunkemöller onderscheidt drie kenmerken die borsten uniek maken:

  1. Volheid = positie en maat van je borsten
  2. Positie = de ruimte tussen je borsten
  3. Maten = cup-en omvangsmaat

Vervolgens wordt dit gecombineerd met de vier belangrijkste beha-vormen:

  1. Beautiful Balcony
  2. Delicious Demi
  3. Fabulous Full Cup
  4. Perfect Plunge

Ikzelf heb de Beautiful Balcony, maar ook de Perfect Plunge zit me goed. Met mijn bon van Hunkemöller heb ik van deze laatste een beha gekocht, namelijk de voorgevormde beugel beha Satin Lace. Het is één van de beste (als het al niet de beste is) beha’s die ik ooit gekocht heb. De beha bestaat uit een heerlijk, zacht stofje. Ik zou ermee kunnen slapen. Ik vind het zeer belangrijk dat je een beha niet voelt zitten en dat de bandjes niet constant naar beneden vallen, wat ik met mijn smalle schouders soms wel heb. De Perfect Plunge-beha voel ik niet zitten en de bandjes vallen niet naar beneden. Ik heb mijn perfecte beha gevonden! Wil je ook uitvissen wat jouw beha-maat is of welke vorm het best bij je past? Ga snel naar https://www.hunkemoller.be/be_nl/sexyshapes!

 

hunkemoller-beha-lingerie-kiki-4

hunkemoller-beha-lingerie-kiki-3

hunkemoller-beha-lingerie-kiki-5

De foto’s zijn genomen door mijn immer getalenteerde en fantastische vriendin Lieselore. Check zeker haar site: https://lieselorebosmansphotography.wordpress.com/

Happy holidays!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.