Ladiesnight @ Zelfbouwmarkt: Wat een verrassing!

Op 17 november was het ondertussen de derde editie van Ladiesnight @ Zelfbouwmarkt in Ninove. Het was voor mij de eerste keer. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar het is uiteindelijk een topavond geworden! Last minute heb ik mijn vriendin Tine nog meegevraagd. Één telefoontje naar Elise (study buddy en Offline Marketing Manager bij Zelfbouwmarkt) en Tine kon aan de deur nog een ticket kopen. Uitzonderlijk, want de kaarten voor de ladiesnight waren al snel uitverkocht. Hoe kan het ook anders?! Je betaalt slechts 15 euro voor je toegangsticket en je wordt de hele avond in de watten gelegd.

Het event begon om 18h00 met een apero en een hapje (lees: gezonde wraps met kip, serrano-ham of zalm). Daarna was er een swingende Lindy hop dansact die we jammer genoeg hebben moeten missen, omdat we er een beetje later waren. :-s Gelukkig waren we wel op tijd voor de modeshow georganiseerd door PdP by Lins. Leuk weetje! Deze winkel verkoopt fair trade handtassen van Sugar for your closet.

zelfbouwmarkt-ladies-night-97
Modeshow door PdP by Lins
zelfbouwmarkt-ladies-night-108
Modeshow door PdP by Lins
zelfbouwmarkt-ladies-night-111
Modeshow door PdP by Lins

Om acht uur begon de tombola. Er werden zeer gegeerde en vooral veel prijzen weggegeven, onder andere een fair trade clutch van Sugar for your Closet door PdP by Lins, een massagebon ter waarde van 70 euro van Karma & Ojas, maar liefst vijftien verwenbonnen van schoonheidssalon Sentido, een lingerieset van Senso Lingerie en nog veel meer! Helaas vielen Tine en ik dit jaar niet in de prijzen. Volgend jaar een nieuwe kans, want we zijn zeker terug van de partij!

zelfbouwmarkt-ladies-night-135
Tombola @ ladiesnight, ZBM, Ninove

En dan waren er de workshops tot half twaalf. Elise en haar team hebben echt hun werk gemaakt van diverse en zeer leuke workshops. Er waren maar liefst dertien standjes met onder andere kleur-en stijladvies, workshop haak-en breiwerk in kerstsfeer, On Line fitness rad van fortuin en voedingadvies, workshop zeepslingers in kerstsfeer, workshop nagelverzorging door Trind, massages door Karma & Ojas, … Geen gebrek aan keuze!

zelfbouwmarkt-ladies-night-183
Workshop zeepslingers in kerstsfeer
zelfbouwmarkt-ladies-night-245
Workshop massage door Karma & Ojas
zelfbouwmarkt-ladies-night-90
Workshop nagelverzorging door Trind
zelfbouwmarkt-ladies-night-92
Workshop nagelverzorging door Trind
zelfbouwmarkt-ladies-night-211
Kleur-en stijladvies

Gedurende de avond kon je ook een wedstrijd spelen waarbij je een serviesset kon winnen van Pomax ter waarde van 130 euro. Hierbij moest je raadsels oplossen aan de hand van tips in de winkel zelf. Een zeer creatieve manier om de winkel te ontdekken. De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt. Dus hou zeker hun Facebook-pagina in de gaten en als je er dan toch bent, geef het dan ook maar meteen een duimpje. 😉

ladiesnight-zelfbouwmarkt-letshaveakiki-be
Wedstrijd serviesset Pomax
ladiesnight-zelfbouwmarkt-letshaveakiki-be-2
Wedstrijd serviesset Pomax
ladiesnight-zelfbouwmarkt-letshaveakiki-be-3
Wedstrijd serviesset Pomax
ladiesnight-zelfbouwmarkt-letshaveakiki-be-4
Wedstrijd serviesset Pomax

Met lege handen mocht je niet naar huis! Iedereen kreeg een rijkelijk gevulde goodiebag mee met onder andere een tape dispenser in de vorm van een zwarte Louboutin-pump van Scotch, light stripes van Philips, zeepjes, magneetjes, kerstdecoratie, kortingsbonnen en zo veel meer.

zelfbouwmarkt-ladies-night-181
Iemand een goodiebag?
goodybag-01
Goodiebag – copyright Lieselore Bosmans
goodybag-02
Goodiebag – copyright Lieselore Bosmans

CONCLUSIE: Wat wil je nog meer dan een hele avond op je wenken bediend worden? Heel de avond door kreeg je drankjes en borrelhapjes geserveerd. Tal van interessante workshops in de setting van een aangename winkel. Genieten van een verwenavondje en ondertussen rondkijken op zoek naar iets voor je huis. Ik ben verknocht. Als ik een huis koop, zal ik voor mijn interieur zeker bij Zelfbouwmarkt langsgaan. Je vindt er werkelijk alles onder één dak: complete badkamers, verlichting, behang, verf, vloerbekleding, zonnepanelen, raamdecoratie, huisdecoratie, trappen, … Het is een ruime winkel, maar je krijgt geen grote winkelketengevoel, je weet wel waar je bijna alles zelf moet doen. Je krijgt advies op maat en wordt persoonlijk begeleid door één van de vriendelijke medewerkers. Mij vind je vanaf nu elk jaar terug op de ladiesnight. Jij komt toch ook?

ladiesnight-zelfbouwmarkt-letshaveakiki-be-12
Deco – Zelfbouwmarkt
ladiesnight-zelfbouwmarkt-letshaveakiki-be-13
Deco – Zelfbouwmarkt
ladiesnight-zelfbouwmarkt-letshaveakiki-be-15
Deco – Zelfbouwmarkt
ladiesnight-zelfbouwmarkt-letshaveakiki-be-16
Van links naar rechts: Kiki en Elise

Nog een fijne avond!

Groetjes

Kiki

2 Comments
  1. Oh merci Jannicke!! Zo leuk je blogpost, bedankt voor je superenthousiaste waardering en complimenten. Het was enorm fijn dat jij en Tine er dit jaar ook waren!!! Tot volgend jaar. Elise

    1. Ik was ook echt overweldigd door je aanpak en het opzet! Chapeau! Mij zie je volgend jaar zeker terug! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published.