In de klerenkast van mooie Loes

Top: & Other Stories- Skirt: & Other Stories – Shoes: Bellerose – Sunglasses: Kimono – Necklace: Sternum

Soms hoef je inspiratie niet ver te zoeken. Deze keer vond ik mijn inspiratiebron wel heel dichtbij. In een kamer, een verdieping onder mij: de klerenkast van Loes. Meteen was ik verknocht aan haar stijl. zowel aan haar keuze van interieur als aan haar kledingstijl. Ik zou haar kledingstijl omschrijven als minimalistisch, kleurrijk, speels en een touch of cuteness. Ik ken geen enkele andere vrouw die zoveel charisma heeft, vrouwelijk en schattig tegelijk is. Laat je echter niet misleiden. Loes ziet er schattig uit, maar is best een pittige dame. 😉

Jumpsuit: Won Hundred – Necklace: H&M x Marni
Jumpsuit: Won Hundred – Necklace: H&M x Marni – Shoes: Allstars

Tussen Loes en ik klikte het onmiddellijk. Ze is dan ook een vriendin voor het leven geworden. Ze heeft al een paar keer dienst gedaan als model voor mijn blog en het idee om een volledige blogpost aan haar te wijden speelde al langer in mijn gedachten.

Loes draagt merken als Sessùn, Scotch & Soda (ze heeft er nog gewerkt en heeft dus aardig wat kleren van dit merk), Bellerose, COS, & Other Stories, … Buiten Sessùn (dat al werkt met duurzame stoffen) en Bellerose (Belgisch merk) niet meteen duurzame kledingmerken. Ik heb haar echter wel de duurzaamheidsmicrobe doorgegeven en ben ervan overtuigd dat ze hierin ook haar gading zal vinden. Studio Jux is haar alleszins bijgebleven en ook tweedehandswinkel ‘Fann’ heeft ze ook al eens bezocht.

Dress: COS – Shoes: Bellerose – Necklace: H&M x Marni
Dress: COS – Necklace: H&M x Marni

Deze week is het de laatste week dat Loes en ik samenwonen. Ik verhuis en vanaf 1 oktober verkast Loes ook naar haar nieuw stekje. Het doet vreemd, maar ik weet zeker dat dit geen afscheid is.

Loesje,
Ik vond het zeer fijn om met jou te mogen samenwonen. Je bent een pracht van een meid. Ik ben heel blij dat ik jou heb mogen leren kennen. Ik zal onze babbeltjes op het buitenterras missen, maar steeds welkom in de Herderstraat. 🙂

Genoeg melig gedoe voor één avond. 😉 Styling is verzorgd door mij, make-up verzorgd door Astrid Boel en foto’s genomen door Lieselore.

Nog een fijne avond gewenst!

Kiki

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.