Happy newyear!

Hello sweethearts!

Eerst en vooral wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen! Dat al jullie dromen, wensen en verlangens mogen uitkomen. Het is een tijdje geleden, maar dit is een beetje mijn eigen fout. Ik had in 2015 nog twee blogposts ingepland, maar de foto’s van Annelies haar Personal Styling waren van slechte kwaliteit. No worries. Deze zaterdag hebben we een retake ingepland. Dan had ik nog een blogpost van mezelf ingepland, maar bleek dat ik de verkeerde maat van jurk voor oudejaarsavond had meegenomen naar huis. Te groot! Ik had dit ontdekt op kerstavond nota bene. Tot overmaat van ramp bleek de zaterdag erop mijn juiste maat in de winkel te zijn uitverkocht. Eventjes kreeg ik een paniekaanval. Gelukkig kon ik ze nog online bestellen met een express-service en hoera, op 29 december had ik de jurk in de juiste maat in mijn bezit. Het is niet voor niets dat Kelly Deriemaeker in haar blogboek zegt dat je altijd reserveposts moet hebben, iets wat ik dus nog niet heb.

Sarah van Cadans Wellness-instituut ging mij ook schminken voor mijn blogpost. Aangezien ik op oudejaarsdag toch naar de kapper moest, hadden we dan maar besloten om mij op dezelfde dag te laten schminken en op oudejaarsavond een aantal kiekjes te nemen. Zo had ik meteen vier vliegen in één klap. Haar: check, make-up: check, oudejaarsavondoutfit: check en foto’s: check. Ik moest toch even wennen aan de avond make-up. Ik doe zelden oogschaduw aan en ik waag me al zeker niet aan smokey eyes. Ik kan dit gewoon niet, maar ik moet zeggen ik voelde mij precies prinses Grace van Monaco. Ik kreeg er ook behoorlijk wat complimentjes over, wat mijn avond meteen goed maakte.

Ik heb mijn oudejaarsavond eerst in intieme kring doorgebracht. De avond begon met overheerlijke, zelfgemaakte strawberry daiquiri’s (met dank aan m’n beste vriendin Hannatje) en werd verder gezet met een verrukkelijke driegangenmenu. Deze bestond uit een verse garnaalkroket, Gourmet en een trifle van rood fruit, mascarpone en witte chocolade van de hand van de tweede Jeroen Meus, Kristof (de vriend van Hanna). Om 00h16 om precies te zijn heb ik, samen met Kristof en Nienke, de bus genomen richting stad. Zwangere mama Hanna had besloten thuis te blijven bij haar überschattig dochertje Ellie.

De bus nemen, dat was gezellig (ironische toon), met een hoop schreeuwende en vals zingende tieners naast ons. Ik kreeg bijna een kater nog voor ik goed en wel in de drank gevlogen was. Bijna was ik niet meegegaan naar het stad. Mijn haar (supermooi by the way) zat zo vast en strak opgestoken dat mijn hoofdhuid er bijna van viel. Één voordeel: Mijn haar bleef supermooi tot in de vroege uurtjes en zelfs na een nachtje slapen kon ik er opnieuw mee uitgaan.

Hieronder een foto van mijn outfit. Helaas heb ik er niet meer en het lag niet aan een beschonken Hanna, maar aan dochterlief Ellie die precies meer van de camera houdt dan mezelf. 😉

IMG_3296 (1)

 

Ik draag een little black dress van Mango (www.mango.com), een kimono van Sienna Goodies (www.siennagoodies.com), panties van Wolford (www.veritas.be), pumps van Tamaris (www.torfs.be), oorringen van Ben Amun (www.net-a-porter.com), een ketting en armband met klavertje van Twice as Nice (www.twiceasnice.be), een armband en ring van Lily’s (www.shoplily.be) en een haarband met Swarovski-steentjes van Atelier Bonjé (www.atelierbonje.be). Mijn make-up is verzorgd door Sarah van Cadans Wellness-instituut en mijn haar is verzorgd door Charlotte van Atelier Bonjé

Ik heb trouwens nog nooit zo’n hoge pumps aangehad en geen enkele last gehad van mijn voeten. Ik ben een superfan geworden van Tamaris. Deze schoenen zijn goedkoop en zitten goed. Kan het nog beter?

Mijn voornemens voor 2016? Mezelf op de eerste plaats zetten en nog meer bloggen. Dat en zeven kg vermageren. 😉 Je moet niet te veel willen, anders stel je jezelf toch maar teleur. Wat zijn jullie voornemens voor 2016? Ik hoor het graag!

Drie dikke officiële nieuwjaarszoenen!

Kiki

 

 

 

2 Comments
  1. Heel erg leuke outfit! Ik vind de make-up je ook heel goed staan! Zo te zien heb je 2016 goed ingezet!:-) Ik wens je een heel mooi, liefdevol en vreugdevol jaar toe met enorm veel bloginspiratie-en plezier! Liefs Charlie x

Leave a Reply

Your email address will not be published.