Fair Fashion Challenges: New dress for sale!

Hello sunshines

Bedankt om terug naar mijn blog te komen. In mijn vorige blogpost had ik het over de eerste stappen die je moet nemen om je klerenkast duurzamer te maken: Onderzoek je eigen klerenkast, koop minder en als je iets koopt laat het fair en/of tweedehands zijn. Voor deze blogpost heb ik mijn huisgenote Liske opgetrommeld. Enkele jurkjes die ik verkoop zijn helaas te klein geworden, dus had ik een ander model nodig om deze te showen. Liske is klein en fijn 😉 en kan heel wat stijlen aan. Met andere woorden: De perfecte kandidate! Ze staat heel goed met diepe en intense kleuren, vandaar dat ze ook straalt in mijn blauw-rode jurk van Pepe Jeans.

pepe-jeans-dress-blue-red-dots-5

pepe-jeans-dress-blue-red-dots-2

Het was een plezier om samen te werken met Liske. Het mocht nog -5 graden zijn, ze deed onmiddellijk haar trui af en werkte zeer vlot mee. Ze is ook nog eens fotogeniek! Wat wil je als in mijn geval als amateur-fotograaf nog meer?! Ik heb de jurk afgewerkt met mijn accessoires (lees: oorbellen van Six en ketting van Marc by Marc Jacobs), een blauwe trui en bruine enkellaarsjes van Liske. De jurk is een maatje S, wel een paar keer gedragen, maar nog in topconditie. De originele prijs was 90 euro. Ik doe ze weg voor 20 euro of doe een bod! Je mag mailen naar info@letshaveakiki.be. Ik reageer binnen de 24 uur.

pepe-jeans-dress-blue-red-dots

pepe-jeans-dress-bleu-red-dots-3

En om te eindigen nog een vreugdesprongetje!

pepe-jeans-dress-blue-red-dots-7

Liske en ik organiseren binnenkort een benefietavond (lees: speeddatenight, juij!) voor het goede doel ‘Let us change’! Stay tuned is de boodschap!

Geniet van je middag!

xoxo

Kiki

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.