Emma Watson – classy lady!

Hallo!

Hier ben ik weer, met een nieuwe blogpost. Ik vond dat het tijd was om nog eens een inspiratiebron te onthullen. Ditmaal wil ik het hebben over Emma Watson. Jullie zullen haar waarschijnlijk het best (her)kennen als Hermelien Griffel uit de Harry Potter-films. Naast Hermelien heeft ze ook al een aantal andere rollen glansrijk vertolkt, zoals Nicki Moore in The Bling Ring, Sam in The Perks of Being a Wallflower en Lucy in My Week with Marilyn. Deze drie films zijn overigens sterke aanraders!

Indertijd een schattig heksje met een warrig bos krulhaar, nu een stijlvolle en modieuze vrouw. Deze jongedame is even oud als mijn jongste zus. Ze is 25 jaar jong en man, wat heeft ze al bereikt in haar leven! Naast haar acteercarrière heeft ze ook nog verder gestudeerd aan de Brown University in Rhode Island. Ze is in 2009 begonnen en was één van de beste studenten uit haar klas. Je moet het maar doen, aangezien ze ondertussen ook nog de laatste twee delen van de Harry Potter-filmreeks heeft ingeblikt en nog heeft meegespeeld in verschillende andere films. In 2014 behaalde ze haar diploma in Engelse literatuur. Daarbovenop heeft ze ook nog haar diploma behaald van yoga-instructrice. Van een bezig bijtje gesproken …

Emma Watson2

Emma Watson zet zich sinds juli ook in voor de VN als ambassadrice voor vrouwenrechten en gelijkheid van de seksen. An activist is born! Ze vindt dat feminisme nog te vaak gezien wordt als synoniem voor mannenhaat en ze vindt net dat mannen betrokken moeten worden bij het streven naar gelijkheid tussen seksen. Dit heeft ze ook verkondigd in haar speech tijdens de officiële lancering van de HeforShe-campagne van de VN, die net bedoeld is om jongens en mannen te laten opkomen voor de gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Naast haar acteertalenten en intelligentie is Emma ook bekend voor haar goede smaak en stijl.

Sinds Emma een jongvolwassen vrouw geworden is, rond de leeftijd van 18 à 19 jaar, heeft ze in mijn ogen nog nooit een stijlblunder begaan. Ze wordt ook gezien als één van de meest stijlvolle celebrities in Groot-Brittannië, terwijl ze zelf zegt dat ze niet veel kledij heeft, al is dit relatief natuurlijk.
Op de rode loper is haar stijl altijd ‘flawless’ en gesofisticeerd. Is haar outfit nu stoer, dandy, speels of sexy, ze zal het altijd met klasse brengen. Ook in het dagelijkse leven bewonder ik haar stijl enorm. Ze is iemand die ‘flats’ zal verkiezen boven ‘heels’ en die comfort zal verkiezen boven (nauwsluitende) jurkjes of rokjes. Niettemin slaagt ze erin om er stralend en klassevol uit te zien in elke casual outfit die ze draagt.
Emma doet mij een klein beetje denken aan de jongere versie van Kate Beckinsale. Een actrice die met dezelfde elegantie door het leven gaat. Daarnaast was Emma ook twee seizoenen lang het gezicht van Burberry en pronkte ze al op covers van onder andere Teen Vogue en Elle Magazine.

Deze it-girl, stijlicoon, actrice, feministe, afgestudeerde vrouw is een pittige vrouw en zeker ééntje om in de gaten te houden!

Lots of love!

Kiki

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.