Bye bye ‘health’

Ola!

Het is alweer eventjes geleden dat ik iets van mij heb laten horen. Ik moet bekennen dat ik de laatste tijd niet zo veel inspiratie had en dan schrijf ik liever niets. In het verleden heb ik gemerkt dat ik niet gelukkig word van inspiratieloze, snel gemaakte en in mijn ogen onafgewerkte blogposts. Deze worden niet zo vaak gelezen en ik verwijder ze dan toch weer van m’n blog.

Er is wel heel wat veranderd in de laatste twee weken en eigenlijk ook in de laatste zes maanden. Sinds 5 oktober 2015 was ik werkzoekende. Een goede job is zo belangrijk. Je bent er meer dan thuis en het bepaalt je gemoedstoestand. Een job kan je energie geven, maar ook wegnemen. Werken maakt zo’n groot deel van je leven uit, het kan dan toch ook niet anders dat je iets moet zoeken waarvoor je bijna elke dag vol enthousiasme wilt opstaan. Bijna, omdat je altijd wel baaldagen hebt. Een ‘always-little-miss-sunshine‘ wil je ook al snel een dreun geven. In de afgelopen vijf jaar heb ik een aantal jobs gedaan, daardoor weet ik nu zeer goed wat ik wil. In de afgelopen zes maanden ben ik mezelf een paar keer tegengekomen, waardoor ik nu een betere innerlijke rust heb en meer zelfzeker in m’n schoenen sta, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Ik heb lang moeten zoeken, maar ik heb uiteindelijk een job gevonden, waarvan ik niet kan wachten om te beginnen. Ik start volgende week dinsdag als ‘Marketing & Sales Assistant‘ bij start-up bedrijf www.artfox.eu.

Artfox brengt je bij het juiste kunstwerk, dicht in je buurt. Artfox is de digitale schakel tussen galeriehouder en kunstliefhebber. Het is een online platform waarop je ongestoord kan kuieren, op zoek naar het juiste kunstwerk. Voor de ervaren kunstliefhebber een tijdsbesparende tool, voor de zoekende kunstliefhebber een duwtje in de rug.

De laatste zes maanden zat ik in een luxepositie en had ik veel tijd om mij bezig te houden met mijn blog. Het zal terug zoeken worden naar een evenwicht tussen, werk, privé en bloggen. Daarom heb ik besloten om de categorie ‘health‘ te verwijderen. Ik vond het sowieso al moeilijk om op regelmatige tijdstippen hierover te posten. Ik interesseer me in sporten en gezond eten, maar niet in die mate dat ik er veel over kan en wil bloggen. Ik laat dit dan liever over aan experts zoals GirlPower. Ik blijf mijn healthy journey in stilte verder zetten, samen met Kelly Bruyneel. Ik laat jullie uiteraard wel nog weten of ik m’n doel bereikt heb, namelijk 60 kg tegen 1 juli. Ik heb mij maandagochtend gewogen en toen woog ik 63 kg, dus ik ben er bijna!

Een blog leeft, beweegt, verandert, … Categorieën komen en gaan, dus ik kan jullie niet beloven dat dit de laatste keer is dat er iets zal wijzigen. Nu ik ondergedompeld zal worden in de fascinerende kunstwereld verschijnt er misschien wel een ‘art‘-categorie. Je weet maar nooit. Het leuke is wel dat jullie samen met mij groeien tot ik de perfecte blog bereikt heb, als die al bestaat. Ik lees en hoor toch vaak dat bloggers na tien jaar bloggen eindelijk tevreden zijn met hun blog layout en onderwerpen. Ik heb dus nog wat tijd. 😉

Jullie kunnen de posts over mijn healthy journey nog altijd terug vinden onder ‘uncategorized‘.

Tot ik m’n draai gevonden heb in mijn nieuwe job en evenwicht gevonden heb tussen werk, privé en bloggen zal ik proberen minstens één maal per week een artikel te posten. Dit zal voornamelijk op zondag zijn. Dus noteer maar in jullie agenda’s: Zondag = Kiki-dag! 🙂

Bij deze wil ik nog even uitgebreid de tijd nemen om Laurence van GirlPower te bedanken voor haar steun en share van m’n eerste ‘health‘-blogpost op de GirlPower-Facebookpagina!

Zondag zal er een post verschijnen waarbij jullie een starterspakket kunnen winnen van Naobay! Zoals altijd dus wordt vervolgd!

Zonnige groetjes!

Kiki

xoxo

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.