Black & white

En een toetsje bordeaux. 😉 Ik hou van de combinatie zwart en wit. Ik heb dan ook heel wat zwarte en witte kledingstukken in m’n kast hangen. Ik moet soms oppassen dat ik niet te veel zwart koop. Het is al vaak gebeurd dat ik op stap ben en mezelf betrap op het dragen van een volledige zwarte outfit inclusief schoenen en handtas. Niet dat dit niet kan. Een volledige zwarte outfit kan mooi zijn, maar niet altijd. Het is goed om eens af te wisselen met een kleurtje. Wit is geen kleur, zeggen ze; maar de combinatie zwart/wit geraakt nooit uit de mode. Het is een tijdloze klassieker. Deze kleurencombinatie kan je zowel casual als feestelijk dragen.

Ik vond dat het dan ook eens tijd was om een post te maken over zwart-wit-kledingcombinaties. Hieronder vind je er twee terug.

1. From-work-to-dinner outfit

Dit is een outfit die je kan dragen om te gaan werken en om na je werk onmiddellijk door te rijden naar een receptie, opening, afterwork-party, fancy dinner …

Jannicke_februari16-1 (1)

Jannicke_februari16-7

 

Jannicke_februari16-3

Ik draag mijn lievelingsjurk van Vila (www.zalando.be), een kousenbroek van Le Bourget (www.inno.be), een jasje van Only (www.zeb.be), schoenen van Sacha (www.sacha.be), oorringen van WE (www.wefashion.be), een ring van H&M (www2.hm.com), een ketting van Club Manhattan (www.shoplily.be) en mijn zonnebril van het moment van Anine Bing (www.pieddepoulesuper.be).

De mooie handtas is geleend van STN bags capsule collectie speciaal voor Valentijn (www.stnbags.be). Stien heeft slechts zes modellen in beperkte oplage met de hand gemaakt. Dus mannen onder ons, als jullie een uniek cadeautje willen voor jullie girlies, een STN bag will do the trick.

2. Let’s-go-to-that-party outfit

Ik beken, ik heb deze jumpsuit nog maar één keer gedragen. Ik worstel nogal met de décolleté. Ik ben absoluut niet gewoon van een diepe décolleté te dragen. Maar nu ik het zo zie op foto vind ik het nog meevallen. Bovendien is de rest mooi bedekt, dus dan mag een décolleté wel om het iets feestelijker te maken. Onthou altijd de regel: ‘Ofwel beklemtoon je je boezem, ofwel je benen‘. Beide beklemtonen kan snel de verkeerde indruk geven.

Jannicke_februari16-17

Jannicke_februari16-14

Jannicke_februari16-18

Jannicke_februari16-19

Ik draag een jumpsuit van Selected (www.shoplily.be), een blazer van Topshop (www.zalando.be), pumps van Noë (www.facebook.com/Ensor14.Oostende), oorringen van WE (www.wefashion.be) en mijn op maat gemaakte ketting van Anne Zellien (www.asuivre.be). Deze heb je vast al zien passeren in mijn blogpost ‘Summer in the air!‘. Ik heb er een deel van mijn lievelingsquote laten in graveren: ‘Happiness is the way‘ van ‘There is no way to happiness, happiness is the way‘. Sta hier maar even bij stil. Het klopt als een bus.

 

Oh ja en uit mijn wishlist voor Valentijn heb ik gekozen voor het parfum en de stijlbijbel van Jani.

Voor wie mijn blog regelmatig volgt, weet dat ik al een paar keer gezegd heb dat ik graag een beetje zou afslanken, opdat ik me beter in m’n vel zou voelen. Het is niet zo dat ik streef naar een modellengewicht (zeg je dat zo?!) of deel wil uitmaken van de Taylor Swift-squad, maar ik ben wel een voorstander van je goed in je vel voelen. Ik ben nu iets meer dan een maandje gestopt met roken. Schouderklopje voor mezelf, maar dit heeft echter wel als nadeel dat de kilootjes er nog gemakkelijker bij komen (lees: onweerstaanbare drang naar ongezonde suikers). Ik heb besloten om hier iets aan te doen en mijn healthy journey met jullie te delen. Momenteel ben ik volop aan het zoeken naar een methode die het beste bij me past. Je hebt er zoveel … Eenmaal ik een methode gekozen heb, zal ik jullie op de hoogte houden van mijn avonturen.

To be continued …

Foto’s getrokken door mijn partner in crime Lieselore Bosmans.

Groetjes

Kiki

 

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.