9 april Closet Sale! Be there!

Zaaaaalig! Vandaag heb ik voor de eerste keer van het jaar een terrasje gedaan. Drie uur lang hebben we genoten van de zon. Zo mogen er nog meer zondagnamiddagen komen. Misschien heb je het al zien verschijnen op mijn Facebook-pagina of Instagram-account of gelezen in een andere blogpost, maar zondagnamiddag 9 april van 14h00 tot 18h00 organiseer ik, samen met Tine van Stik.stof Naaiatelier een Closet Sale. Deze gaat door in Treck Hostel, de allereerste indoorcamping van België (Groendreef 51, 9000 Gent). Samen met veertien andere vrouwen vormen we tien standjes met kwalitatief en modieus lente-en zomergerief.

Vorig jaar merkten we dat de standjes te vol hingen met kleren, waardoor er geen overzicht meer was in het aanbod. Dit jaar wordt er op voorhand een selectie gemaakt, zodat we enkel onze mooiste stuks verkopen. Je kan bij ons terecht voor eigentijdse dameskleding, schoenen, handtassen en accessoires in goede staat. Bovendien heeft het Treck Hostel een leuke bar met een terrasje. Als het weer is zoals vandaag kan je na het shoppen nagenieten in de zon met een hapje en een drankje.

Treck Hostel ligt op tien minuutjes met de fiets van het centrum. Er is voldoende parkeerplaats in de buurt. Op zondag hoef je geen parkeergeld te betalen! Onze Closet Sale is het ideale excuus om een dagje af te zakken naar het mooie Gent, waar ik persoonlijk mijn hart aan verloren heb.

Hier alvast een aantal van de items die ik van de hand doe. Kijk je mee?

Jurkje French Connection – Originele prijs: 200 euro – Tweedehandsprijs: 50 euro (onderhandelen is mogelijk)
Jurkje French Connection – Originele prijs: 200 euro – Tweedehandsprijs: 50 euro (onderhandelen is mogelijk)
Jurkje Louche – Originele prijs: 69 euro – Tweedehandsprijs: 20 euro (onderhandelen is mogelijk)
Jurkje Fever – Originele prijs: 95 euro – Tweedehandsprijs: 25 euro (onderhandelen is mogelijk)
Jurkje Pepe Jeans – Orignele prijs: 120 euro – Tweedehandsprijs: 30 euro (onderhandelen is mogelijk)
Jurkje H&M – Originele prijs: 19,99 euro – Tweedehandsprijs: 5 euro
Trui H&M – Originele prijs: 19,99 euro – Tweedehandsprijs: 10 euro
Trui H&M – Originele prijs: 19,99 euro – Tweedehandsprijs: 10 euro & Broek Astrid Jane – Originele prijs: 250 euro – Tweedehandsprijs: 50 euro (onderhandelen is mogelijk)

Wil je iets kopen, maar je weet niet of het je staat en met wat je het kan combineren? Ik sta paraat om je persoonlijk stijladvies te geven. Heb je iets gezien, maar het moet een beetje aangepast worden? Tine zal met plezier het kledingstuk op jouw lichaam afstemmen.

Wij kijken er alvast naar uit en zullen je met open armen ontvangen. Je komt toch ook?

Foto’s genomen door meine schmetterling Lieselore Bosmans.

Nog een fijne zondagavond!

Groetjes

Kiki

x

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.