7 redenen om dagelijks krillolie te nemen

Hello liefste lezer!

Ik had voor vandaag een blogpost voorzien met foto’s van mijn Twin-Set-jasje dat ik op de kop getikt heb op mijn Closet Sale, maar helaas cheddarkaas, de foto’s hebben een zeer slechte resolutie. Zondag 10 juli heb ik een date met Lieselore’ke. We zullen dan in één keer foto’s nemen van verschillende outfits. Ik zal jullie nog eventjes in spanning moeten laten wachten.

Ik wilde al langer iets schrijven over Phytocure en meer specifiek over Phytocure Magic Krill. Phytocure staat garant voor natuurlijke, kwalitatieve voedingssupplementen. Deze Phytocure-formules doen je goed voelen, verhelpen esthetische en fysieke ongemakken en helpen jou je gewicht adequaat te beheersen. De natuurlijke producten voeden je organisme door te voorzien in micronutriënten en actieve bestanddelen, waaraan je vaak een tekort hebt. Hun doelstelling is dat jij je goed voelt in je vel! (bron: www.phytocure.be)

Oneffenheden op je huid hebben een inwendige oorzaak. Het is daarom belangrijk dat je, naast goede verzorgingsproducten, ook voedingssupplementen neemt die de inwendige problemen aanpakken. Sinds ik Phytocure Magic Krill heb ontdekt, kan ik niet meer zonder. Ik heb veel minder uitslag en mijn huid is zo zacht als een donsje.

Maar er zijn nog andere redenen waarom dagelijk krillolie nemen zo goed is!

  1. Ondersteunt geheugen, geeft betere leerprestatie
  2. Beheerst je cholesterol
  3. Heeft een positieve invloed op je humeur
  4. Voor soepele gewrichten (vermindert reumaklachten)
  5. Gaat huidveroudering en huidontstekingen tegen
  6. Krachtig anti-oxidant (300x hoger dan vitamine E en A)
  7. Verhoogt de verbrandingssnelheid en energieproductie (bron: www.phytocure.be)
Bron: www.besopure.nl
Bron: www.besopure.nl

In één doos van Phytocure zitten zestig capsules en kost 32 euro. Er wordt aangeraden om ‘s morgens op je nuchtere maag één capsule te nemen, maar wie veel last heeft van uitslag mag er gerust twee innemen, dat is wat ik doe. Het is niet goedkoop, maar je mag nog zoveel geld spenderen aan allerhande schoonheidsproducten, als je het niet inwendig aanpakt, zal je blijven last hebben. Dus je koopt beter een iets duurder voedingssupplement dat effectief is en op lange termijn werkt in plaats van dure schoonheidsproducten die enkel het probleem maskeren voor een korte periode.

Bron: www.minkbc.nl
Bron: www.minkbc.nl

Wil je meer weten over Phytocure en de voedingssupplementen? Neem dan zeker een kijkje op www.phytocure.be. Je kan de producten kopen bij Cadans Wellness waar Sarah je graag verder helpt!

Nog een fijne zondagavond!

Groetjes

Kiki

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.